Perišić želi pobjedu u derbiju pod svaku cijenu i kaže da Juventus sigurno neće biti prvak

Utakmica između Juventusa i Perišićevog Intera igra se u nedjelju

FOTO: AFP

Hrvatski reprezentativac i član talijanskog Intera Ivan Perišić za talijanske je medije progovorio o nadolazećoj utakmici svojeg kluba u prvenstvu protiv aktualnog prvaka Juventusa. Perišićeva momčad trenutno se nalazi na drugom mjestu tablice, dok je Juventus 12. Već se mnogo govori o favoritima za osvajanje naslova, a hrvatski nogometaš ne želi se zamarati prognozama. No, siguran je da će se raditi o novom klubu.

Ne zna tko će biti prvak

“Još je prerano za reći tko će biti prvak, ali mislim da će doći do iznenađenja. Juventus neće biti prvak”, rekao je Perišić za talijanski sportski list La Gazzetta dello Sport.

U sljedećem kolu talijanskog prvenstva Inter će u nedjelju zaigrati upravo protiv Juventusa. “Ne volim prognozirati, ali da bismo ih pobijedili trebat će nam srčanost, pamet i malo sreće”, bio je iskren hrvatski reprezentativac. “Drugi smo, igramo na svojem terenu i želimo ih pobijediti pod svaku cijenu. Oni su odlična momčad, a Paul Pogba se izdvaja kao njihov najbolji igrač, to će biti posebna utakmica”, završio je.