Pletikosa je sve dogovorio s Deportivom i sljedećeg tjedna bi trebao postati igrač tog španjolskog kluba

Potpisat će na šest mjeseci uz mogućnost produljenja i na sljedeću sezonu

27.05.2014., Austrija, Bad Tatzmannsdorf - Jutarnji trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci Svjetskog prvenstva 2014 u Brazilu. Stipe Pletikosa.
Photo:
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Stipe Pletikosa dogovorio je sve uvjete suradnje sa španjolskim prvoligašem Deportivom čiji će igrač postati sljedećega tjedna, javlja riazor.org.

Suradnju s hrvatskim golmanom trenutačno šestoplasirani klub španjolskog nogometnog prvenstva potpisat će na šest mjeseci, a ona će biti produljena i na sljedeću sezonu sakupi li Pletikosa u ugovoru preciziran broj utakmica.

Pletikosa je u karijeri nosio dres Hajduka, Šahtara, Tottenhama i Spartaka prije no što je 2011. godine stigao u Rostov za kojeg je posljednji puta nastupio prošloga ljeta. U siječnju će nogometaš sa 114 nastupa za hrvatsku reprezentaciju napuniti 37 godina i u klub stiže kako bi zaoštrio konkurenciju među vratarima nakon ozljede križnih ligamenata Fabricia Agoste. Deportivo u svom rosteru ima još dva vratara; Germana Luxa i Manua.