Po fejsu se šera dosta tužna stara poruka u kojoj Glasnović preklinje Bandića stipendije koje kasne

Josip Glasnović gradonačelniku je ostavio poruku 2013.

FOTO: Facebook

Josip Glasnović, dečko iz Dubrave koji je u Riju osvojio zlatnu medalju, prije tri godine ostavio je na Facebooku Milana Bandića poruku koja danas zvuči poražavajuće.

U svibnju 2013. godine, kada se obratio gradonačelniku, Josipu i njegovom bratu dramatično su kasnile stipendije Grada Zagreba u iznosu od 2400 kuna, koje su im, uz 1400 kuna dotacija Hrvatskog olimpijskog odbora, bile jedina primanja.

Josip, pisao je na službenu stranicu Milana Bandića u svibnju 2013., dugogodišnji je član Hrvatske streljačke reprezentacije te je, kao i njegov brat Anton, kategoriziran kao sportaš I. kategorije.

Iznimno visoki troškovi treniranja

Spomenuo je kako su, uz brojne europske i svjetske osvojene medalje, brat i on rekorderi u disciplinama trap i parni trap. Na Olimpijskim igrama u Pekingu Josip je bio peti, na Europskom prvenstvu u Cipru ekipno su osvojili zlato, a on pojedinačno broncu i tako dalje.

“Najljubaznije Vas molim odgovor iz kojeg razloga nam nisu isplaćene stipendije Grada Zagreba za mjesec ožujak i travanj 2013. godine? I brat Anton i ja nezaposlene smo osobe i kao takvi evidentirani smo na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, te kako su nam troškovi treniranja iznimno visoki, svaka mukotrpno donirana kuna nama je iznimno važna za daljnje treniranje i sam život”.

Facebook Josipa Glasnovića je otvoren, a na ovu objavu prvi je ukazao Sanjin Španović, urednik i voditelj emisije Veto.