Pogledajte Ibrahimovićev lakat u glavu Terryja i sjajnog Thibauta Courtoisa

Utakmica je obilovala grubostima i Ibrahimović nije jedini koji je udarao suparnike

Paris Saint-Germain's Serge Aurier (L) exchanges words with Chelsea's Diego Costa after a foul during an International Champions Cup football match against in Charlotte, North Carolina, on July 25, 2015.    AFP PHOTO/NICHOLAS KAMM
FOTO: AFP

Ukupnu 6-5 pobjedu boljim izvođenjem jedanaesteraca slavila ja nogometna momčad Chelseaja protiv PSG-a u utakmici igranoj u sklopu International Champions Cupa u Charlotti. Istaknuo se Zlatan Ibrahimović golom iz igre i laktom u glavu Johna Terryja.

Pravi junak susreta ipak je bio vratar londonske momčadi Thibaut Courtois koji je obranio udarce Bahebecka i Silve s bijele točke, prije no što je i sam zabio posljednji gol ogleda. Nastupio je od drugog poluvremena zamijenivši na vratima Asmira Begovića.

Costine grubosti

U prijateljskoj utakmici viđeno je nekoliko grubih prekršaja, kao i sukob Diega Coste i Sergea Auriera, ali glupost utakmice djelo je švedskog reprezentativca koji je, dojam je, nimalo slučajno laktom udario Terryja u jednoj borbi za loptu.

https://www.youtube.com/watch?v=mth4woK_J3s

Spomenimo i da je s bijele točke precizan bio u Chelsea novopridošli Radamel Falcao, koji je u igru ušao u 70. minuti, a kako je sve izgledalo možete vidjeti ovdje:

https://www.youtube.com/watch?t=290&v=xWNkfxjf-Kk