Pogledajte kakav su doček navijači Real Madrida priredili novom treneru Zinedineu Zidaneu

Zinedine Zidane je na klupi Reala zamijenio Rafaela Beniteza

FOTO: screenshot/twitter

Nakon što je u večernjim satima ponedjeljka smijenjen Rafael Benitez i na mjesto trenera imenovan Zinedine Zidane, među navijačima Real Madrida je zavladala euforija. Među pristalicama Kraljevskog kluba vlada uvjerenje da Zidane može biti ono što je u Barceloni svojedobno bio Pep Guardiola. Istinska klupska legenda koja će donijeti na Santiago Bernabeu atraktivnu igru i povesti Real prema brojnim trofejima.

Ispunjene tribine

A koliko navijači poštuju i vole legendarnog Francuza, koji im je i kao igrač priuštio puno radosti, svjedoči i scena s prvog treninga pod njegovim vodstvom. Zidane je u utorak u 11 sati izveo nogometaše Reala na travnjak stadiona Alfredo di Stefano u sklopu klupskog trening-centra, a s gotovo ispunjenih tribina ih je pozdravilo oko 6000 navijača koji su priredili ovacije novom treneru.

https://twitter.com/pineroalberto/status/684316698208370688/video/1

Marca piše i da je dolaskom Zidanea Realova svlačionica ponovno prodisala. Nije tajna da se igrači nisu slagali s Benitezom, posebno Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos, a nesuglasica su imali i James Rodriguez, Isco i Jese. Igrači su Beniteza posprdno zvali Desetka, ismijavajući tako njegov manjak igračkog iskustva. Sa Zidaneom se, sasvim sigurno, na taj način neće moći sprdati jer je kao igrač bio veća klasa od svih koje danas trenira.

We're LIVE at #RMCity for Zinedine Zidane's first training session as Real Madrid coach.

Posted by Real Madrid C.F. on 5. siječnja 2016