Večernji piše da Zdravko Mamić želi vratiti Niku Kranjčara u Dinamo

Kranjčar se nije oglasio po pitanju mogućeg povratka u hrvatski nogomet

02.07.2012., Interalpen Hotel Tyrol,Telfs, Innsbruck, Austrija - Niko Kranjcar, novo pojacanje Dinamo Kijeva na pripremama kluba. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Sve je izglednije da je za nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, 30-godišnjeg Niku Kranjčara, završeno razdoblje u ukrajinskom nogometu, a sada su se pojavile glasine da će ga Zdravko Mamić pokušati dovesti u zagrebački Dinamo.

Kranjčar je trenutno član kijevskog Dinama, s kojim mu ugovor istječe za godinu dana, ali na njega navodno trener Sergej Rebrov više ne računa. Sada Večernji list piše da se “naveliko šuška kako Zdravko Mamić pokušava nagovoriti Niku na povratak u Maksimir, nudeći mu se samo spas karijere, nego i vrlo pristojnu zaradu.”

Kranjčar je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu, koji je napustio 2005. kodine kada je nakon sukoba s Mamićem prešao u redove najvećeg rivala Hajduka. Ostat će zapamćen kao najmlađi kapetan Modrih u povijesti, a ta mu je čast pripala kada je imao samo 18 godina. Kranjčar se nije oglasio po pitanju mogućeg povratka u hrvatski nogomet, a navodno ga želi dovesti i Hajduk.

Osim Dinama i Hajduka, Kranjčar je još u karijeri igrao za engleske klubove Portsmouth, Tottenham i Queens Park Rangerse te ukrajinski Dinamo iz Kijeva.