Ponedjeljak otkriva produljuje li Ibrahimović s PSG-om ili seli u Milan

Susret agenta i predsjednika PSG-a otkrit će Ibrahimovićevu sudbinu

Paris Saint-Germain’s Swedish midfielder Zlatan Ibrahimovic (C) and Paris Saint-Germain’s Italian midfielder Marco Verrati (L) react at the end of the French L1 football match between Marseille (OM) and Paris (PSG) on April 5, 2015 at the Velodrome stadium in Marseille, southern France. AFP PHOTO / BORIS HORVAT
FOTO: AFP

Transfer koji bi trebao odjeknuti u nogometnom svijetu najavili su čelnici Milana izrazivši želju i najavivši mogućnost povratka Zlatana Ibrahimovića na San Siro. Da će se takvo što teško dogoditi već je izjavio i sam švedski reprezentativac, a isto potvrđuje i njegov trenutačni poslodavac Paris Saint-Germain. Ipak, za ponedjeljak je dogovoren sastanak Ibrahimovićeva agenta s klupskim vrhom.

– Ne postoji nikakav problem. PSG želi zadržati Ibrahimovića, a Šveđanin želi ostati u klubu – tvrdi predsjednik francuskog prvaka Nasser Al-Khelaifi.

Još dvije godine

Kako bilo, najavljeno je da će Ibrahimovićev agent Mino Rainola u ponedjeljak put Katara gdje će se susresti s Al-Khelaifijem i razgovarati o Ibrahimovićevoj bliskoj budućnosti.

U crveno-crnom dijelu Milana nadaju se da bi ti razgovori mogli približiti švedskog napadača klubu, no moguće je i da je riječ o produljenju ugovora s francuskim prvakom za kojeg je Ibrahimović vezan samo još za sljedeću sezonu. Sjajni napadač navodno traži još dvije godine suradnje i ukupno 16 milijuna eura za njih.