Poprilično neuobičaj incident za vrijeme NBA utakmice. Pogledajte kako su se fizički sukobili suigrači

Do sukoba dvojice došlo je u prvoj četvrtini utakmice protiv Golden State Warriorsa

FOTO: Screenshot

Košarkaši Phoenix Sunsa jedna su od razočaravajućih priča NBA lige u ovoj sezoni. Od momčadi koja je trebala biti kandidat za jedno od mjesta u doigravanju za naslov prvaka lige, pretvorili su se u sastav sa trenutačno trećim najslabijim omjerom pobjeda i poraza.

Samo 14 pobjeda upisali su Sunsi u 54 odigrane utakmice, a nedavno je to poslom platio glavni trener momčadi Jeff Hornacek. Kraj sezone na klupi bi trebao dočekati zamjenski trener Earl Watson od kojeg je za očekivati samo to da momčad ne potone još više i da se situacija u njoj ne pogorša.

Morris nasrnuo na Goodwina

A, incident koji se dogodio na klupi tijekom prve četvrtine utakmice protiv Golden State Warriorsa dokazuje da to neće biti nimalo lako. Naime, u ogledu protiv prvaka lige i očito gotovo pa opipljivoj nervozi došlo je do sukoba krilnog igrača Markieffa Morrisa i braniča Archieja Goodwina.

https://www.youtube.com/watch?v=P1FVeklvLss

Iako su obojica vlo brzo smirila strasti pričom o braći koja se katkad znaju pokoškati, činjeca jest da bi momčad trebala poraditi na tome da nervozu i negativnost do kraja sezone pokuša okrenuti i nešto pozitivniju priču. Osim ako im nije cilj slabim omjerom naći se u među prvima koji će birati na sljedećem draftu igrača.