Poznati su svi parovi četvrtfinala Talijanskog kupa, a posebno će zanimljiv biti ogled Intera i Napolija

Roma's Argentinian forward Juan Iturbe (R) vies with Udinese's Croatian forward Perica Stipe during the Serie A football match between Roma and Udinese on May 17, 2015 at the Olympic Stadium Stadium in Rome. AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE / AFP / FILIPPO MONTEFORTE
FOTO: AFP

Kompletirane su sve utakmice osmine finala Talijanskog kupa te su poznati parovi koji će iznjedriti polufinaliste. U utakmicama odigranima u četvrtak Milan je slavio kod Sampdorije 2-0, dok je Lazio nadoknadio rezultatski manjak i upisao 2-1 pobjedu protiv Udinesea za kojeg je punu minutažu odradio Stipe Perica.

Milan je do pobjede stigao pogocima Nianga iz 50. i Bacce iz treće minute sudačke nadoknade utakmice. Treba reći da je domaćin ogleda od 74. igrao bez isključenog Zukanovića.

Lazio okrenuo u 12 minuta

Sjajan Koneov pogodak iz 67. minute susreta u Rimu, domaćin je anulirao i okrenuo na svoju stranu u samo dvanaest minuta i to pogocima Matrija iz 70., odnosno Cataldija iz 79.

https://vine.co/v/imPAaDnQULV

Lazio će u četvrtfinalu igrati protiv Juventusa, Milan dočekuje Carpi, a Inter Napoli. Posljednji par čine Spezia i Alessandria.