Prema informacijama iz Italije izgleda da je Ibrahimović pristao na povratak u Milan

Sky Italia tvrdi da je Zlatan rekao da je spreman potpisati trogodišnji ugovor

Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the French L1 football match between Paris Saint-Germain and Guingamp on May 8, 2015 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Izgleda da bi se Zlatan Ibrahimović ipak mogao vratati u Milan. Sky Italia piše o sastanku Adriana Gallianija i nogometnog menadžera Mina Raiole tijekom kojeg je Milanov predstavnik telefonski razgovarao sa švedskim napadačem. Nadalje, Sky Italia tvrdi da je tijekom tog razgovora Ibrahimović rekao da je spreman potpisati trogodišnji ugovor s Milanom.

Razgovor s vlasnikom

Sada se očekuje razgovor Gallianija s vlasnikom PSG-a šeikom Nasserom Al Kalefijem kako bi dogovorili uvjete transfera. Iako je prije par dana Mino Raiola izjavio da je Ibrahimovićev povratak nemoguć, izgleda da bi do dogovora ipak moglo doći.

– Snovi nikada nikoga ne koštaju. Iskreno, mislim da njegov povratak u Milan nije moguć, ali ako netko sanja i posveti se tome, tko zna… Kako bilo, do sada nije bilo upita – izjavio je tada Raiola.

https://www.youtube.com/watch?v=LCJtWnh6MrU

Ibrahimović je ugovorno vezan za Paris Saint-Germain do kraja sljedeće sezone, a PSG nije pokazao namjeru da ga ranije proda. Međutim, ukoliko on zatraži transfer to bi promijenilo cijelu situaciju.