Suprotno najavama, čini se da se niti Zlatan Ibrahimović ne vraća u Milan

- Mislim da njegov povratak u Milan nije moguć - kazao je Ibrahimovićev agent

Paris Saint-Germain’s Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the French League Cup final football match Bastia (SCB) vs Paris Saint-Germain, on April 11, 2015 at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris. AFP PHOTO / LOIC VENANCE
FOTO: AFP

Silvio Berlusconi, predsjednik i većinski vlasnik talijanskog prvoligaša Milana, nedavno je najavio povratak Carla Ancelottija na klupu momčadi, a dodao je i da je cilj vratiti u klub bivšeg napadača Zlatana Ibrahimovića. Ancelotti ih je već službeno odbio, a čini se da bi tim putem mogla krenuti i realizacija plana o povratku švedskog nogometnog reprezentativca.

Naime, oglasio se Ibrahimovićev agent Mino Raiola koji bi se u nadolazećim danima trebao susresti s Adrianom Gallianijem. Tema razgovora između agenta i Milanova potpredsjednika bit će Ibrahimović, međutim, Raiola smatra da od cijelog posla neće biti ništa:

Snovi ne koštaju

– Snovi nikada nikoga ne koštaju. Iskreno, mislim da njegov povratak u Milan nije moguć, ali ako netko sanja i posveti se tome, tko zna… Kako bilo, do sada nije bilo upita.

Ibrahimović je ugovorno vezan za Paris Saint-Germain do kraja sljedeće sezone.