Sve je izglednije da Carlo Ancelotti večeras vodi Real posljednji put

Karijeru mogao nastaviti u Milanu gdje mu je Berlusconi pripremio ugovor

Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti gestures during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Španjolska Marca objavila je u subotu kako talijanski stručnjak Carlo Ancelotti sljedeće sezone više neće voditi Real Madrid te da on to i sam zna. Uz to napominju i da neće klubu praviti probleme oko raskida ugovora koji mu traje jo godinu dana. Real je prošle godine osvojio četiri trofeja, a ove je godine ostao bez ijednog, što je glavni razlog odlaska Talijana.

Oproštaj na Santiago Bernabeu

Ancelotti bi tako prema navodima Marce u subotu navečer protiv Getafea na Santiago Bernabeuu trebao posljednji put voditi Real, a odluka bi trebala biti objavljena u nedjelju. Što se tiče njegovog nasljednika posljednje ime s kojim se barata je Rafa Benitez. Prije njega kao kandidati za klubu Kraljevskog kluba su se spominjali Zinedine Zidane i Jürgen Klopp.

Što se tiče Ancelottija, prema pisanju Goal.coma on bi karijeru mogao nastaviti u Milanu gdje je vlasnik kluba Silvio Berlusconi njemu pripremio petogodišnji ugovor dok mu je za pojačanja navodno osigurao 150 milijuna eura.