Provjerite Messijevu statistiku nakon Bayerna (i pogledajte njegov nastup)

Argentinac je zabio najbrža dva pogotka u polufinalnim susretima Lige prvaka

FOTO: Screenshot

Lionel Messi ponovno je imao svoju večer. U utakmici protiv Bayerna postigao je dva pogotka, ali je i ponovno preuzeo titulu najboljeg strijelca Lige prvaka, naslova kojim se samo dan ranije Ronaldo okitio. Messi je stigao do brojke od 77 pogodaka iz 97 utakmice, dok je Portugalac trenutno na brojsci od 76 pogodaka iz 114 utakmica.

Messijeva statistika

Argentinac je također zabio najbrža dva pogotka (u samo tri minute) u polufinalnim susretima Lige prvaka. Uz to je prvi put nakon 28. veljače (u gostima kod Granade) zabio pogodak desnom nogom.

Ukupno je ove godine, inače, zabio 53 pogotka za Barcelonu u 51 nastupu, dok je istovremeno upisao 26 asistencija. Ove sezone je prvi strijelac Lige prvaka s deset pogodaka, iza njega je Ronaldo s devet.

https://www.youtube.com/watch?v=bfh-68eIym0

Ovacije i čestitke igrača

Kada su u pitanju njegovi golovi u Ligi prvaka, 60 ih je postigao lijevom nogome, 13 desnom, a četiri je zabio glavom. Uz to, Messi bilježi rekorde i sa svojim suigračima iz napada. Tako je zajedno sa Suerezom i Neymarom ukupno ove godine tresao mreže 111 puta.

https://www.youtube.com/watch?v=TvgTVmFJv9E

Za kraj treba napomenuti da je Messiju tek 27 godina, pa će zasigurno imati još mnogom godina kako bi ove rekorde još više poboljšao.