Prosinečki i Ancelotti odbili HNS, Šuker i Jozak sada žele Igora Tudora

Najizgledniji kandidat i dalje je trener Lokomotive Ante Čačić

Robert Prosinečki
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Nakon što je Niko Kovač dobio otkaz na poziciji hrvatskog izbornika, potraga za novom osobom koja će preuzeti tu poziciju je u tijeku. Predsjednik Hrvaskog nogometnog saveza Davor Šuker i direktor te organizacije Romeo Jozak nalaze se u Europi gdje se sastaju s potencijalnim kandidatima, a u javnost konstantno izlaze nova imena.

Prosinečki se zahvalio

Nakon što je javnost priželjkivala na toj poziciji bivšeg nogometaša hrvatske reprezentacije, trenera Crvene zvezde i izbornika Azerbajdžana Roberta Prosinečkog, on je rekao kako ne namjerava preuzeti nacionalnu momčad Lijepe naše. “Ako netko iz HNS-a dođe ovdje, počastit ću ga večerom i porazgovarati, no moji planovi zasad su vezani samo uz reprezentaciju Azerbajdžana”, prenosi njegovu izjavu Večernji list.

S lijeva na desno: Jozak, Šuker i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak
S lijeva na desno: Jozak, Šuker i glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak PIXSELL

Isti izvor navodi kako je HNS odbio i bivši trener Real Madrida i Chelseaja te veliko nogometno ime Carlo Ancelotti te da će Šuker i Jozak pokušati na tu poziciju dovesti nekadašnjeg trenera Hajduka, a sadašnjeg grčkog PAOK-a Igor Tudora. No, pretpostavlja da niti od njega neće biti ništa pa je najizgledniji kandidat i dalje trener Lokomotive Ante Čačić.