Prvijenac Pašalića za Monaco nije bio dovoljan za pobjedu nad Lyonom (1-1)

Danijel Subašić branio je cijelu utakmicu za Monaco, koji još nema domaću pobjedu u francuskom prvenstvu

Monaco's Croatian midfielder Mario Pasalic (R) celebrates with Monaco's defender Nigerian Elderson Uwa Echiejile (L) after scoring a goal during the French L1 football match between Monaco (ASM) and Lyon (OL) on October 16, 2015 at the Louis II Stadium in Monaco.  AFP PHOTO / VALERY HACHE
FOTO: AFP

U prvoj utakmici 10. kola nogometnog prvenstva Francuske, Monaco je na svom stadionu odigrao 1-1 protiv Lyona i tako momčad hrvatskih igrača Danijela Subašića i Marija Pašalića još ne zna za domaću pobjedu u francuskom prvenstvu ove sezone.

Domaćini su došli u vodstvo pogotkom Pašalića u 39. minuti, nakon Lemarova ubačaja iz kornera. Vezni igrač iz Hrvatske, koji je ovog ljeta stigao na posudbu iz Chelsea, zabio je glavom svoj prvi pogodak za Monaco, nakon loše reakcije golmana Lopeza.

U drugom dijelu utakmice Pašalić je imao još jednu priliku za pogodak, ali je Lopez obranio udarac upućen glavom. U 66. minuti Monaco je ostao s igračem manje zbog isključenja Wallacea.

Domaćini su izdržali do 84. minute, a tada su gosti izjednačili pogotkom Rafaela.Lyon je na petom mjestu Ligue 1 sa 16, a Monaco deseti sa 14 bodova.