Rakitić gostuje na Parku prinčeva, Karabatić mu poslao poruku podrške

Ispričao je Rakitić što očekuje od susreta s PSG-om u Ligi prvaka

Barcelona’s Croatian midfielder Ivan Rakitic (L) vies with Real Madrid’s Croatian midfielder Luka Modric (C) during the “clasico” Spanish league football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 22, 2015. AFP PHOTO /
FOTO: LLUIS GENE/AFP

Ivan Rakitić istrčat će u srijedu navečer na Park prinčeva gdje će njegova Barcelona tražiti pobjedu protiv PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka. Uoči tog susreta Rakitić je u razgovori za Sport Bild otkrio je kako bi po svaku cijenu želio izbjeći Bayern ukoliko prođu dalje.

Barcelonin veznjak progovorio je i o svojoj igri. Poručio je kako on ‘ne može dribrali kao Messi ili dodavati kao Iniesta te da želi bi samo Ivan’.

Novinaru Sports Bilda ispričao je kako je dobar s Manuelom Neuerom te da su prijatelji još otkako su zajedno igrali u Schalkeu. Uz to ima samo riječi hvale za Neuerovog trenera Pepa Guardiolu.

– Jedan je od najboljih trenera na svijetu, a broj na dresu (4) sam uzeo zbog njega što mi je velika čast – rekao je Rakitić.

U međuvremenu, hrvatski je reprezentativac dao intervju i francuskom L’Equipeu, a za vrijeme razgovora s novinarom dobio je poruku podrške od proslavljenog rukometaša Barcelone Nikole Karabatića.

– Poznajemo se dobro i vidimo se često jer živimo blizu – rekao je Rakitić, pa je prokomentirao što čeka Barceonu na Parku prinčeva.

– Bit će to teška utakmica. PSG ima vrhunske igrače. Iako smo već igrali s njima ove sezone, bit će ovo drugačija utakmica. PSG je dovoljno kvalitetan za osvajanje Lige prvaka – rekao je Rakitić uz napomenu da se PSG pokazao jako opasnim protiv Chelseaja.

– Nisam iznenađen što su uspjeli proći s igračem manje. Vidi se da su organizirana ekipa koja je prošla dalje jer nisu odustajali – završio je hrvatski reprezentativac.