Rakitić nakon dvije godine dvostruki strijelac, kaže da golove posvećuje supruzi (koja je opet trudna)

Veznjak Barcelone zabio je dva gola u utakmici trećeg kola Lige prvaka

FOTO: Screenshot

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić u utorak ujutro doznao je da je među 23 nogometaša koji konkuriraju za Fifinu Zlatnu loptu. Isti dan, ali nekoliko sati kanije Rakitić je potvdio zašto je na toj listi. Veznjak Barcelone zabio je dva gola u utakmici trećeg kola Lige prvaka protiv bjeloruskog Bate Borisova. To su ujedno bili njeegovi prvi golovi ove sezone.

Savršeni trenutak

“Mogao sam i ranije zabiti, ali se to ipak nije dogodilo. Najvažnija stvar je pomoći momčadi. Nije bilo lako igrati ovdje. Zabio sam gol u savršenom trenutku. Naporno smo trenirali i tako moramo nastaviti”, izjavio je Rakitić poslije utakmice. S osmijehom na licu veznjak je izjavio da gol posvećuje trudnoj supruzi.

“Želim ove golove posvetiti supruzi, koja je ponovno u drugom stanju”, poručio je Rakitić.

https://twitter.com/TheCatalanGiant/status/656558467226820608?ref_src=twsrc%5Etfw

Podsjetimo, Rakitić je dvostruki strijelac posljednji puta bio još u Sevilli. Zabio je dva puta u listopadu 2013. godine u 3-7 porazu svoje momčadi od madridskog Reala. Samo su dvojica Barceloninih nogometaša prije Rakitića u Ligi prvaka zabila dva pogotka a da su u ogled ušla s klupe za pričuve. Godine 2008. u tome je uspio Lionel Messi, a 2012. Cristian Tello.

https://twitter.com/barcastuff/status/656562318768128000?ref_src=twsrc%5Etfw