Rakitić se na Instagramu pohvalio trofejom (kojeg je posvetio svojim princezama)

Barcelona je osvojila Superkup pobjedom protiv Seville nakon produžetka s 5-4

FOTO: Instagram

Pobjedom protiv Sevill u europskom Superkupu Barcelona je stigla do četvrtog trofeja u samo nekoliko mjeseci, a do kraja godine imat će priliku osvojiti još dva. Onaj u španjolskom Superkupu te na Svjetskom klupskom prvenstvu. Ukoliko uspiju u tome ponovit će uspjeh iz sezone 2008/2009 koju su predvođeni Pepom Guardiolom završili sa šest trofeja.
Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je protiv svoje bivše momčadi svih 120 minuta, a poslije utakmice je prokomentirao veliku pobjedu koju je posvetio supruzi i kćeri.

Barcelona igra protiv Seville za Superkup

Posebna posveta

“Ajmooo, još jedan! Zajedno smo patili. Velika utakmica. Čestitam Sevilli. Idemo dalje, dolazi još jedan trofej. Ovaj je za moje princeze. Voli vas tata”, poručio je Rakitić putem Instagrama.

Podsjetimo, Barcelona je osvojila europski Superkup pobjedom protiv Seville nakon produžetka s 5-4 (4-4,3-1). Ovo im je peti naslov u Superkupu čime su se izjednačili s AC Milanom.

Pogotke su za Barcelonu postigli Leo Messi (7, 15), Rafinha (44), Luis Suarez (52) i Pedro Rodriguez (115), dok su strijelci za Sevillu bili Evan Banega (3), Jose Antonio Reyes (57), Kevin Gameiro (72pen) i Jevhen Konopljanka (81). Hrvatski reprezentativac odigrao je cijeli susret za Barcelonu, dok Alen Halilović nije bio u sastavu mada je došao Tbilisi s ekipom.