Raste napetost pred utakmicu Albanija-Srbija. Uhićen navijač odgovoran za dron, on poručuje da sprema novo iznenađenje

Kvalifikacijski susret za Euro 2016. na rasporedu je u četvrtak u 20.45

Igrač lovi dron na utakmici Srbije i Albanije
FOTO: AFP/ AFP PHOTO

Ostalo je malo više od 24 sata do početka utakmice između Albanije i Srbije. Kvalifikacijski susret za Euro 2016. proglašen je visokorizičnim zbog čega će biti pod Uefinim povećalom. Razlog tomu je naravno prošli susret dvije reprezentacije u Beogradu, kada je došlo do incidenta nakon što je dron s prikačenom zastavom Velike Albanije sletio na travnjak.

Novo iznenađenje

Nekoliiko dana kasnije javila se osoba koja je stajala iza incidenta. Riječ je o Ismaelu Morini. Uoči sutrašnje utakmie albanska policija je objavila da je Morina uhićen zbog posjedovanja oružja bez dozvole.

Policija je zaustavila vozilo u kojem je bio Morina, a prilikom pretresa osim pištolja pronašla je i 30 karata za utakmicu. Ovaj navijač, koji je nakon incidenta s dronom u Albaniji dočekan kao heroj, dok su ga srpski mediji prozvali teroristom, najavio je ima novo iznenađenje za sutrašnju utakmicu kao i to da će sigurno biti na stadionu, unatoč činjenici da je Albanski nogometni savez objavio da će mu biti zabranjen ulazak, a sada je i uhićen.

https://instagram.com/p/6ktXw4QoEu/

Također, Morina je odlučio provocirati premijera Aleksandra Vučića. Rekao je da je za njega spremio naočale, što je povezao s incidentom u Srebrenici kada je Vučić napadnut.

https://www.facebook.com/1489291048018122/videos/1637890236491535/

https://www.youtube.com/watch?v=hJSQf737Agw