Raul još uvijek može oduševiti, pogledajte sjajan lob nekadašnjeg Realovog napadača

Uskoro 38-godišnji Raul je šampionski dio sezone završio s četiri postignuta gola

US team football team New York Cosmos' player Raul Gonzalez (L) and Cuban player Ariechel Hernandez battle for the ball during a friendly football match on June 2, 2015 at Pedro Marrero stadium in Havana. AFP PHOTO/YAMIL LAGE
FOTO: AFP

Igrači New York Cosmosa osvojili su naslov najbolje momčadi proljetnog dijela sezone u Sjevernoameričkoj nogometnoj ligi, drugoj ligi tamošnjeg nogometa, zahvaljujući osvojenom bodu iz utakmice s Armadom iz Jacksonvillea u posljednjem, desetom kolu natjecanja. Završilo je 3-3 uz pogodak za koji je zaslužna nekadašnja legenda madridskog Reala Raul Gonzalez.

Gol doduše nije pripisan njemu već vrataru Armade Miguelu Gallardu od kojeg se lopta odbila nakon Raulovog loba s dobrih tridesetak metara. Puknuo je bivši španjolski nogometni reprezentativac iz daljine, a lopta se od grede spustila na nogu vratara koji je mogao samo promatrati kako mu bježi u mrežu.

Pogodak je postignut u šestoj minuti utakmice za 1-0. Raul, uskoro 38-godišnjak, je šampionski dio sezone završio s četiri postignuta gola.