Real je dobio zabranu kupovanja igrača, a ova dva nogometaša zbog toga su se našla na meti twitteraša

Zanimljvo će biti vidjeti kako će reagirati u preostalim danima prijelaznog roka

David de Gea
FOTO: AFP

Vratar Manchester Uniteda David de Gea i napadač Chelseaja Eden Hazard trebali su biti velika ljetna pojačanja Real Madrida. No, nakon što je klub dobio zabranu trgovanja nogometašima u naredna dva prijelazna roka ova dva igrača zasigurno će ostati u svojim klubovima, osim ako Real ne odluči poslati ponudu do kraja siječnja, jer im zabrana ne vrijedi za ovaj prijelazni rok.

Real, ali i Atletico, koji je također kažnjen, očekuje prilično buran siječanj, a činjenica je da trenutno nema puno vrhunskih nogometaša na tržištu. Također, klubovi u čije će svlačionice htjeti proviriti imat će puno bolju dobru pregovaračku poziciju te će ih zasigurno moći ucjenjivati.

Propali transfer

Španjolskom vrataru je, inače, zadnjeg dana ljetnog prijelaznog roka propao transfer u Real, a vjeruje se da bi unatoč potpisivanju novog ugovora s Manchesterom na ljeto završio u Madridu.

Hazard je s druge strane jedan od omiljenih nogometaša Zinedinea Zidanea i već se dulje vrijeme govori da će on biti novi Galacticos. Međutim, čini se da će ova dva nogometaša biti najveći gubitnici u ovoj priči, a već su se i korisnici društvenih mreža počeli izrugivati na njihov račun.

https://twitter.com/MartialAce/status/687617343082516481?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/__arsenalnews_/status/687614894292754432?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/ChelseaFansYT/status/687615210220326912?ref_src=twsrc%5Etfw