Modrić ozlijedio ligamente desnog koljena, neizvjestan ostatak sezone

Modrić je napustio teren u 60. minuti domaće utakmice protiv Malage

FOTO: Screenshot YouTube

Nogometaši Real Madrida pobijedili su u 32. kolu Primere na Bernabeu Malagu s 3-1, a hrvatski reprezentativac Luka Modrić je na ovoj utakmici ozlijedio koljeno. Modrić je u 60. minuti stradao nakon dvoboja s Recioom, a zbog bolova u desnom koljenu napustio je teren.

Ligamenti desnog koljena

Prema prvim informacijama Modriću su stradali ligamenti u desnom koljenu, i predviđa mu se izbivanje s terena u trajanju od 6 tjedana, što bi značilo da je za njega ova sezona vjerojatno gotova.

Uz Modrića, Real je ostao i bez Velšanina Garetha Balea, koji je napustio igru već u 4. minuti zbog ozljede potkoljenice.

Real opet nije briljirao, a slavio je pogocima Sergia Ramosa (24), Jamesa Rodrigueza (69) i Cristiana Ronalda (90+2), koji je u 67. minuti promašio penal. Pogodak za Malagu polučio je Juanmi u 71. minuti.

Ranije je Barcelona dobila Valenciju s 2-0, a Atletico Madrid je u gostima slavio kod Deportiva s 2-1. Pobjedu su Atleticu, za koji nije nastupio Marijo Mandžukić, donio Antoine Griezmann (5,22), dok je strijelac za klub iz La Corune bio Oriol Riera (78).

Barca vodi s 78 bodova, Real Madrid ima 76, a Atletico je treći s 69 bodova.