Real-Valencia 2-2: Ronaldo promašio penal, Barcelona ima 4 boda prednosti

Kraljevski klub, u uzbudljivoj utakmici, nije uspio dobiti Valenciju na svom terenu

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo looks towards the sky during the Spanish league football match Real Madrid CF vs UD Almeria at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 29, 2015.   AFP PHOTO/
FOTO: AFP/AFP

Nogometaši Reala odigrali su u derbiju 36. kola Primere na svom Bernabeu protiv Valencije samo 2-2, pa dva kola prije kraja prvenstva Barcelona ima velika četiri boda prednosti ispred “Kraljevskog kluba”. Real može biti sretan što je izbjegao poraz jer je Valencia pogocima Paca Alcacera (19) i Javia Fuega (26) vodila s 2-0, a u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Cristiano Ronaldo je promašio kazneni udarac.

Barcelona nadomak naslova

U drugom dijelu Real je uspio izjednačiti, prvo je u 56. minuti Pepe glavom smanjio, a u 84. minuti Isco je lijepim udarcem uspio poravnati. U vrlo uzbudljivoj utakmici obje momčadi su u samoj završnici mogle do pobjede, ali se mreže više nisu tresle.

Barca je kod kuće ranije pobijedila Real Sociedad s 2-0 i vodi s 90 bodova, dok je Real na 86. Katalonci dokraja prvenstva gostuju kod Atletico Madrida i u zadnjem kolu dočekuju Deportivo, dok Real gostuje kod Espanyola i domaćin je Getafeu.