Realov trojac i dalje je učinkovitiji od Barcelonina, a u nedjelju su zajedno ušli u povijest

Ronaldo, Benzema i Bale zabili jedan gol više u prvenstvu od MSN-a

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) and Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi look on during the Spanish league "Clasico" football match Real Madrid CF vs FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 23, 2014.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
FOTO: AFP

Real Madrid u nedjelju popodne pobijedio je Sporting iz Gijona s 5:1. Pri tome su po dva gola dali Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, dok je jedan postigao Gareth Bale.

Nekoliko sati kasnije Barcelona je zabila šest golova Athletic Bilbaou. Osim Ivana Rakitića, golove su dali i Lionel Messi, te Neymar dok je Luis Suarez tri puta zatresao protivničku mrežu.

45 golova BBC-a, 44 MSN-a

Tako se dogodilo i to da su se prvi put ikad u jednom prvenstvenom kolu svi iz MSN-a i BBC-ja upisali u strijelce, a jedan se Britanac i kladio da će se to u ovom kolu dogoditi što mu je donijelo dobitak.

Zanimljivo je i to da su Real Madrid i Barcelona u dosadašnjem dijelu prvenstva zabili ukupno 107 golova, a da niti jedna momčad nije prva.

Atletico Madrid je ispred njih s 30 postignutih prvenstvenih golova. U posljednjih deset kola momčad Diega Simeonea dala je 13 golova, dok je Barcelona u tom periodu zabila 30, a Real 33.

https://twitter.com/JuanDirection57/status/688836965052104705?ref_src=twsrc%5Etfw