Rijeka je na svom zamjenskom stadionu postavila kavez za gostujuće navijače

Na Rujevici će nogometaši Rijeke igrati dok gradi novi stadion na Kantridi

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Rijeka će vrlo brzo svoje domaće utakmice igrati na novom stadionu na Rujevici, koji će joj služiti kao zamjenski stadion dok se gradi novi na Kantridi. Taj stadion ima kapacitet od pet tisuća mjesta, od kojih je 300 namijenjeno gostujućim navijačima.

Manja tribina, koja je zamišljena kao mjesto za gostujuće navijače, nedavno je dobila još jedan dodatak, a radi se o ogradi s obje strane koja podsjeća na kavez. Ta ograda dodatno izolira prostor za gledatelje od terena, a riječ je o maloj tribini s tek tri reda sjedala. Navodno će na stadionu biti najmoderniji video nadzor pa nije jasno je li bilo potrebe za ovakvim kavezom.

U našoj galeriji možete pogledati nekoliko fotografija neobične tribine na stadionu na Rujevici.

Kavez za gostujuće navijače na stadionu Rijeke

 

Stadion za utakmicu s Lokomotivom

Stadion na Rujevici dobio je zeleno svjetlo Odjela za licenciranje. Na službenoj stranici rijeke piše: “Stadion u kampu HNK Rijeka obišla je delegacija Odjela za licenciranje HNS-a koju su činili Romana Ilić, Eugen Popović, Josip Brezni i Ivančica Sudac.”

Direktor Rijeke Vlado Čohar je rekao: “Nakon tehničkog pregleda i izdane uporabne dozvole stadion je prvi put obišao i Odjel za licenciranje HNS-a koji je pregledao infrastrukturu i dokumentaciju, iskazao zadovoljstvo viđenim i potvrdio ono što smo priželjkivali i vjerovali, a to je da će u nedjelju od 21 sat Rijeka i Lokomotiva utakmicu četvrtog kola MAXtv Prve lige igrati na novom stadionu”.