Robert Prosinečki uvjeren je da će Azerbajdžan pobijediti jaku i moćnu Hrvatsku

Hrvatska i Azerbajdžan igraju u četvrtak utakmicu kvalifikacija za Euro

Robert Prosinečki
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Hrvatsku reprezentaciju u četvrtak očekuje utakmica protiv reprezentacije Azerbajdžana u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Prve protivnike Vatrenih trenira hrvatski strateg Robert Prosinečki koji je uvjeren u uspjeh.

“Hrvatska je vrlo jaka, što da vam kažem… Srećom, mi smo kompletni, nemamo ozlijeđenih. Nažalost, i prije okupljanja imali smo dva vrlo važna izostanka. Nema Maksima Medvedeva i Javida Husejnova”, prenosi izjavu Prosinečkog 24 sata.

Analizom do pobjede

Bivši hrvatski reprezentativac vjeruje u dobar rezultat. Kaže da zna sve o Hrvatskoj i vjeruje da će slaviti nakon okršaja s izabranicima Nike Kovača. “Dobro smo ih izanalizirali i nemamo pravo na pogrešku. Uvjeren sam da će moji igrači odigrati odličnu utakmicu, vjerujem u njih i dobar rezultat”, rekao je.

“Doista vjerujem da možemo pobijediti jaku i moćnu Hrvatsku”, poručio je Prosinečki.

Umjesto na Nacionalnom stadionu, koji prima 68.000 gledatelja, dvoboj Azerbajdžana i Hrvatske igrat će se na Bakcell Areni čiji je kapacitet 12.000 posjetitelja.

“Otišli smo na manji stadion, prima 12.000 gledatelja, ali to je pravi nogometni stadion, bez atletske staze, pa je na njemu bolja atmosfera. Hrvatska je dobro popraćena u ovdašnjim medijima, ima igrače koji igraju u velikim klubovima, i ljudi znaju za Modrća, Rakitića, a nedavno se dosta pisalo o Kovačiću koji je otišao u Real. Također, teški poraz iz Osijeka (0-6) još je jedan motiv da navijači dođu na utakmicu”, završio je Prosinečki