Ronaldo se sve češće spominje u kontekstu dolaska u PSG (a zna se kako bi Ibrahimović na to reagirao)

'Bez obzira na to o čemu se piše, u PSG-u postoji samo jedan šef'

Sweden's forward Zlatan Ibrahimovic (L) shakes hands with Portugal's forward Cristiano Ronaldo prior to the FIFA 2014 World Cup playoff football match Sweden vs Portugal at the Friends Arena in Solna, near Stockholm on November 19, 2013. Portugal won the match 2-3 to secure their place at the World Cup in Brazil. AFP PHOTO/JONATHAN NACKSTRAND
FOTO: AFP

Dulje se vrijeme već govori o mogućem prelasku Realova napadača Cristiana Ronalda u Paris Saint-Germain, a njihov nedavni međusobni ogled, točnije jedna Portugalčeva reakcija u njemu, dodatno je naglasio moguć takav rasplet situacije u ljetnim mjesecima.

Iako je ugovorno vezan za madridski klub do kraja lipnja 2018., jasno je da postoji određen broj europskih klubova koji njegovu povezanost s Realom mogu i skratiti. Bogati PSG ulazi u tu malu skupinu i premda velik broj navijača pariške momčadi i navija za takav rasplet situacije jasno je da je do realizacije tog plana preostalo napraviti ogroman posao.

Samo je jedan šef

Dio napora otpast će i na stišavanje ega u svlačionici momčadi odakle se najglasnije čuje onaj Zlatana Ibrahimovića. Švedski napadač odrađuje zadnju sezonu u ugovoru i upitno je hoće li i nakon sezone ondje ostati, a rasplete li se priča na takav način zanimljivo će biti vidjeti kako će dvojac zajedno funkcionirati. Kakav bi, u takvom slučaju, mogao biti rasplet priče Ibrahimović je već dao naslutiti.

“Bez obzira na to što se govori i o čemu se piše, u PSG-u postoji samo jedan šef”, poručio je strijelac devet golova u osam prvenstvenih ogleda za klub u ovoj sezoni.