Rooneya su navijači nakon derbija poprilično izvrijeđali, kažu da ga više ne žele u momčadi

Louis van Gaal je, navodno želi dovesti Antoinea Griezmmana

Manchester United's English forward Wayne Rooney applauds the fans as he leaves the pitch following the UEFA Champions League Group B football match between Manchester United and VfL Wolfsburg at Old Trafford in Manchester, north west England, on September 30, 2015.  Manchester United won the match 2-1.   AFP PHOTO / PAUL ELLIS
FOTO: AFP

Poslije skoro svake utakmice kapetan Manchester Uniteda Wayne Rooney suočava se s kritikama nogometnih stručnjaka i navijača. Tako je bilo i nakon derbija protiv Manchester Cityja pa navijači zbog njegove loše igre sve više traže od trenera Louisa van Gaala da ga ostavi na klupi kako bi u napadu mogao zaigrati Anthony Martial.

Martial u napadu

Francuz se ove sezone pokazao kao najbolje Van Gaalovo pojačanje. Zabio je tri gola u šest nastupa u Premier ligi, a u zadnjih nekoliko utakmica zaigrao je na lijevom krilu, čime su navijači nezadovoljni jer žele da on igra umjesto Rooneya u napadu.

Stiže Griezmman?

Da bi Rooney uskoro mogao ostati bez mjesta u vrhu napada govori i informacija koja je procurila u engleskim madijima. Luis van Gaal je, navodno, napravio listu pojačanja, a na njoj se nalazi ime Antoinea Griezmmana, napadača Atletico Madrida koji ove sezone igra o odličnoj formi te je postao ključni Simeoneov nogometaš. Procjenjujuje se da bi Manchester United za njega morao platiti 80 milijuna eura.

https://www.youtube.com/watch?v=AWZCbMmkZUU