Rukometaši Zagreba poraženi od PSG-a 25-23. Čini se da je vratar Stevanović prekasno ušao u igru

Nakon 11 kola Lige prvaka PPD Zagreb ima četiri pobjede, remi i šest poraza

21.09.2013., Arena Zagreb, Zagreb - Rukometna Liga prvaka, CO Zagreb - Celje Pivovarna Lasko.
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
FOTO: PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su u zagrebačkoj Areni od francuskog PSG-a 25-23 (15-10), u sklopu 11. kola Lige prvaka. U skoro ispunjenoj dvorani domaći rukometaši su poraženi od favoriziranih gostiju.

Zagreb je otvorio utakmicu vodstvom 3-0, ali ubrzo su gosti predvođeni Nikolom Karabatićem okrenuli utakmicu ne ispuštajući vodstvo do kraja. U drugom poluvremenu Zagreb je imao priliku doći na samo dva pogotka zaostatka, prvenstveno zahvaljujući dobroj obrani.

PSG vodi u skupini A

Ivan Stevanović, vratar koji je na nedavnom Europskom prvenstvu u Poljskoj oduševio svojim obranama, ušao je tek u drugom poluvremenu za Zagreb, skupivši u 30 minuta čak 13 obrana. Možda bi rezultat bio i povoljniji za domaćine da je Stevanović zaigrao od prve minute.

Kod Zagreba najbolji je bio Stipe Mandalinić sa pet golova, dok su Zlatko Horvat, Luka Šebetić i Domagoj Pavlović zabili po četiri. Goste je predvodio Danac Mikkel Hansen sa sedam pogodaka, dok su Nikola Karabatić, Igor Vori i Daniel Narcisse zabili po tri.

Nakon 11 utakmica PSG je u vodstvu skupine A s devet pobjeda i dva poraza, dva boda i utakmicom više od njemačkog Flensburga. Zagreb je na petom mjestu sa četiri pobjede, remijem i šest poraza.