Sergio Ramos dobio što je i tražio, ostanak u klubu sa boljim primanjima

Ramos bi na Santiago Bernabeu trebao ostati do kraja lipnja 2020.

Spain's defender Sergio Ramos heads the ball during the friendly football match Spain vs Costa Rica at the Reino de Leon stadium in Leon on June 11, 2015. AFP PHOTO/ CESAR MANSO
FOTO: AFP

Sergio Ramos ostat će u Real Madridu do 2020. godine i to uz godišnja primanja između devet i deset milijuna eura. Rasplet je to priče o španjolskom nogometnom braniču kojega je u svoje redove želio dovesti Manchester United, tvrdi Marca.

Španjolski izvor nije precizan u donošenju informacije o visini Ramosovih primanja, već tvrdi da će ona biti dva ili tri milijuna eura manja u odnosu što je nudio engleski klub. A poznato je da je velikan s Old Trafford snubio Realov stup obrane ponudom od 12 milijuna eura po sezoni.

Ostao pozitivac

Ramos je u raspletu ove priče dobio upravo ono što je i tražio: ostanak u klubu sa Santiago Bernabeua u kojem će voditi momčad sa kapetanskom vrpcom oko ruke i povišicu u odnosu na šest milijuna koliko je do sada primao. Nije ucjenjivao svoj klub, nije se obećavao Manchester Unitedu i ispast će pozitivac u očima navijača budući da je uvijek istupao u javnost govoreći da je Real njegov dom u kojem želi i ostati.

Važeći je ugovor sa Realom Ramos imao do kraja lipnja 2017. godine. Ovime je ugovor produljen na dodatne tri sezone, a treba reći i da će uz dogovorena primanja španjolskom reprezentativcu biti isplaćeni i bonusi ovisno o uspjesima kluba i njegovom sudjelovanju u njima.