Očito je priča završila, Ramos bi trebao ostati u Realu s podebljanim ugovorom

Ramos je imao sastanak s čelnicima Reala i ostanak je dogovoren, piše Marca

FOTO: JOSEP LAGO/AFP

Španjolski dnevni sportski list Marca u ponedjeljak donosi vijest koja bi mogla okončati ono što je ozbiljno prijetilo postati tema koja će se razvlačiti cijeloga ljeta. Prema njoj bi Sergio Ramos trebao ostati u Real Madridu.

Nakon nekoliko odbijenih ponuda Manchester Uniteda da ga dovede u svoje redove, Ramos, čini se, ostaje na Santiago Bernabeu u funkciji kapetana momčadi koju je naslijedio prodajom Ikera Casillasa u Porto. A ostaje jer je klub odlučio izaći mu u susret podebljanim ugovorom koji bi ga trebao zadržati u Realu na dulje vrijeme.

Dobio što je i tražio

Poznato je da je Ramos tražio veću plaću od dosadašnjih šest milijuna eura po sezoni, a to pravdao statusom kojeg ima u svlačionici, doprinosom dobrim rezultatima kluba i izvedbama na travnjaku.

Florentino Perez i Jose Angel Sanchez, dvojica čelnika madridskog kluba, na zajedničkom su sastanku s Ramosom i njegovim bratom i agentom, tvrdi Marca, pronašli rješenje prema kojem će igraču plaća narasti, a on ostati u klubu. Isti je izvor prije tvrdio da je deset milijuna eura po sezoni ono što bi garantiralo Ramosov ostanak u klubu u koji je stigao 2005. iz Seville.