Slaven Bilić nije zadovoljan svojom momčadi koja je izgubila od autsajdera, ali vjeruje da će se sve promijeniti

Londonski klub u zadnja dva kola neočekivano je poražen

FOTO: AFP

Bivši hrvatski izbornik, a sada trener engleskog prvoligaša West Hama Slaven Bilić osvrnuo se za klupsku stranicu o rezultatima na početku sezone svojeg kluba. Podsjetimo, londonski klub prvo je ispao iz kvalifikacija za Europsku ligu, da bi potom u prvom kolu Premier lige u gostima pobijedio favorizirani Arsenal, a nakon toga dva puta izgubio na svojem terenu. Čekićare su pobijeđivali Liceseter i Bournemouth, momčadi protiv kojih se očekivao mnogo bolji rezultat.

Previše su griješili

Na neobičan start West Hama osvrnuo se Bilić sljedećim riječima: “U zadnjem kolu Bournemouth je radio osnovne tvari bolje od nas. Mi smo griješili, a kada to napravite, vaše samopouzdanje pada.”

Bilić nije poletio nakon trijumfa nad Arsenalom. “Za mene je pobjeda nad Arsenalom bila samo to, tek jedna pobjeda, i rekao sam tada da se trebamo smiriti i početi razmišljati o onome što dolazi”, izjavio je hrvatski trener.

Nije sretan

Zatim je priznao: “Ne sviđa mi se pozicija u kojoj se nalazimo. Nećemo paničariti, nije vrijeme za paniku jer je još uvijek rano u sezoni, ali moramo se promijeniti jer o nama ovisi hoće li stvari krenuti na bolje”.

“Imamo kvalitetu i određene dijelove u igri koji su dobri. Moramo to pokazivati jer dijelovi utakmica protiv Bournemoutha i Leicestera nisu bili dobri. Sada imamo priliku protiv Liverpoola u gostima gdje nećemo imati pritisak na sebi”, završio je Bilić.