Sljedeći Cedevitin suparnik prilično je uvjerljivo slavio u današnjoj utakmici

Dario Šarić je ostvario učinak od po četiri koša i skoka i dvije asistencije

Anadolu Efes Istanbul's Croatian forward Dario Saric (L) vies with Real Madrid's US forward Marcus Slaughter during the Euroleague playoff basketball match Real Madrid vs Anadolu Efes Istambul at the Barclaycard Center in Madrid on April 15, 2015.   AFP PHOTO / JAVIER SORIANO / AFP / JAVIER SORIANO
FOTO: AFP

Uvjerljivu pobjedu u utakmici sa Darüşşafakom, protiv koje je Cedevita nedavno upisala premijernu pobjedu u Topu 16 košarkaške Eurolige, upisao je Anadolu Efes u posljednjoj utakmici 3. kola skupine E. Bilo je 84-71.

Sudjelovao je u njoj učinkom od četiri poena, četiri skoka i dvije asistencije hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić koji je na parketu proveo 15 minuta. Iz igre je šutirao 2-8 u drugoj pobjedi svog kluba u ovoj fazi natjecanja.

Darüşşafaka bez pobjede

Darüşşafaki je ovo bio i treći poraz, a upisan je zbog slabe kontrole reketa (14 napadačkih skokova Efesa i 48 ukupno) i razigranosti suparnika kod kojih se učinkom od 15 poena, pet skokova i osam asistencija istaknuo Jayson Granger. Scottie Wilbekin iz redova poražene momčadi predvodio je sve strijelce utakmice s 20 ubačenih koševa.

Nakon tri kola u skupini E vodi Fenerbahçe s tri pobjede, Anadolu Efes, Unicaja i Lokomotiv Kuban su na 2-1, Crvena zvezda, Panathinaikos i Cedevita na 1-2, a Darüşşafaka je na začelju uz omjer 0-3.

U nadolazećem, 4. kolu sljedećeg četvrtka Cedevita će u Zagrebu ugostiti Anadolu Efes.