Stanko Poklepović misli da će Hrvatska pobijediti Italiju koja se na prazni Poljud dolazi braniti

Bivši trener Hajduka očekuje da će se Italija orijenirati na čuvanje svoje mreže

FOTO: PIXSELL/PIXSELL

U petak navečer odigrat će se kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko prvenstvo između Hrvatske i Italije, a uoči tog dvoboja svoja razmišljanja je iznio bivši trener Hajduka Stanko Poklepović, koji vjeruje u pobjedu Vatrenih.

Utakmica Hrvatske i Italije odigrat će se bez navijača: “Zabrinjavajuće je da će se igrati bez gledateljstva, ali nadam se da će naša vrsta napraviti posao vrijedan Europskog prvenstva”, izjavio je Poklepović za HRT.

Bivši trener Hajduka zatim je prokomentirao činjenicu da će i italija i Hrvatska igrati bez nekih važnih nogometaša, koji su se ozlijedili: “Igrači koji nedostaju su medijska naklapanja, momčad i igra je nešto drugo, svaki stožer ima na raspolaganju preko 20 igrača i plan s igračima kojima raspolaže. Činjenica je da imamo igrače koji su u stanju odraditi sve zahtjeve koje stožer postavi, neće to biti tako otužno kako neki misle”, rekao je.

Poklepović očekuje da će se hrvatski protivnici orijenirati na čuvanje svoje mreže: “Pretpostavljam da će oni odigrati defanzivno, moramo biti oprezni da nas ne ubodu u obrani. Nadam se da je stožer prepoznao te događaje i da će napraviti sve da se to ne dogodi”, poručio je.