Subašić kaže da nije lijepo da se tako sudi njegovom klubu u Ligi prvaka

Juventus pobijedio Subašićev Monaco 1-0, a jedini gol pao iz nepostojećeg penala

Monaco’s Croatian goalkeeper Danijel Subasic (R) kicks the ball in front of Juventus’ forward from Spain Alvaro Morata during the UEFA Champions League quarter final football match Juventus FC vs AS Monaco on April 14, 2015 at the Juventus Stadium in Turin. AFP PHOTO /
FOTO: AFP/AFP

Talijanski Juvenus svladao je u utorak francuski Monaco 1-0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, a jedini pogodak u tom susretu postignut je iz jedanaesterca, za kojeg su snimke nakon susreta pokazale da nije trebao biti dosuđen.

Hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić, koji brani za Monaco, istaknuo je da nije mogao nikako obraniti jedanaesterac, kojim je Juveov Argentinac Arturo Vidal zatresao mrežu: “Penal je lutrija. Znao sam da Vidal puca visoko, ali mijenja strane. Međutim, da sam i pogodio stranu, teško bih obranio”, prenosi njegovu izjavu 24sata.

Također, Subašić je prokomentirao dam nije zadovoljan suđenjem: “Zaslužili smo više od poraza. Penal nije postojao, a puno sumnjivih kornera i prekršaja otišlo je na njihovu stranu. Nije lijepo da nam se tako sudi u Ligi prvaka”, kaže.

Subašić nije izgubio nadu u plasman u polufinale Lige prvaka, ali svjestan je da to neće biti lako ostvariti: ” Vjerujem u ovu momčad, no bit će teško. Mi smo mladi, opet smo pokazali neke `dječje bolesti`”, rekao je Subašić, koji je nakon utakmice razmijenio dresove s legendarnim talijanskim vratarom na golu Jventusa Gianluigijem Buffonom, prenosi 24sata.