Šukera i HNS kao da ne zanimaju aktualna uhićenja čelnika Saveza, nastavljaju s dogovorenim aktivnostima

Sjednica Izvršnog odbora HNS-a održat će se kako je planirano, 7.7.

13.06.2015., Split - Konferencija za medije celnika HNS-a u hotelu Radisson BLU povodom iscrtanog kukastog kriza na travnjaku za vrijeme kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Italija. Predsjednik HNS-a Davor Suker. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL/PIXSELL

Kao da nije potresen događajima kojima možemo svjedočiti posljednjih dana, Hrvatski nogometni savez s predsjednikom Davorom Šukerom nastavlja rad s dogovorenim aktivnostima.

Uhićenja izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića i prvog dopredsjednika Saveza Zdravka Mamića nisu dovoljno jak razlog da krovna organizacija hrvatskog nogometa istupi i službeno se očituje o zbivanjima koja su potresla hrvatski nogomet. Osim tek potvrde da su djelatnici PNUSKOK-a po nalogu županijskog suda došli u sjedište zbog postupka koji je u tijeku. HNS-u je zanimljivije najaviti finalne Svjetskog prvenstva momčadi iz dijaspore na službenim internetskim stranicama jer je to, očito tako smatraju, nogometnom puku važnije od uhićenja koja su u tijeku.

Kako bilo, potvređeno je istim kanalom da će 7. srpnja, kako je i planirano ranije, biti održana unaprijed dogovorena sjednica Izvršnog odbora nakon koje će uslijediti konferencija za medije. O drugim, važnijim očitovanjima, osim dva dana starom priopćenju u kojem se ograđuju od komentara jer im, tvrde, nije dozvoljeno istupati u javnost o postupku koji je u tijeku, nema – niti slova.