Svi pričaju o BiH komentatoru koji je dosta emotivno ispratio nevjerojatnu završnicu košarkaške utakmice

BiH je u zadnjim sekundama utakmice izborila produžetak i konačnu pobjedu

FOTO: Screenshot

Bosna i Hercegovina je nakon nevjerojatne drame i produžetaka pobijedila Izrael 86-84 ostvarivši prvu pobjedu u skupini. Junak utakmice bio je Elmedin Kikanović koji je u posljednjim trenucima regularnog dijela tricom izborio produžetak, a potom u zadnjim sekundama dodatnog perioda na sjajnu asistenciju Renfroa, pogodio sa zvukom sirene za konačnih 86-84.

Kikanović junak

Izrael je vodio već dio utakmice, imali su i po 15 koševa viška, no ispustili su već upisane bodove. Kikanović je zabio ukupno 17 koševa, dok je Nemanja Gordić ubacio 22 koša. Kod Izraelaca najefikasniji je bio Omri Casspi sa 29 koševa.

Posebno emotivno ovu je pobjedu doživio komentator Edin Avdić koji se proslavio na prošlom Eurobasketu kada je vikao “Teletović iz svlačionice”. kako je zvučao ovaj put možete poslušati ispod. A osim njega i službeni komentator Fibe ostao je u šoku nakon Kikanovićeve trice koja je BiH odvela do produžetaka i pobjede.

“Možete li vjerovati. BiH je izjednačila na kraju utakmice. Ovo je najvažnji šut u njegovoj karijeri. Ostao sam bez teskta”, vikao je komentator Fibe.

https://www.youtube.com/watch?v=az19tW7N4-Y#t=35

https://www.youtube.com/watch?v=s1_IPeKTn5g