Svi pričaju o Messijevom i Suarezovom penalu, a Neymar je oduševio ovim potezom

Ono dodavanje Messija za Suarezov gol bilo namijenjeno upravo njemu

FOTO: Screenshot

Iako svi nakon utakmice Barcelone i Celte pričaju o penalu kojeg su izveli Lionel Messi i Luis Suarez, jednim atraktivnim potezom posebno se istaknuo treći član napadačkog trojca MSN-a. Naime, brazilski napadač Neymar u 80. minuti na fantastičan se način oslobodio svog čuvara, što je pozdravljeno od strane navijača na Camp Nou.

https://twitter.com/Total_Futbol_/status/699054130157850629

Njemu je Messi dodavao

Neymar je, inače, poslije utakmice izjavio kako je ono dodavanje Messija za Suarezov gol bilo namijenjeno upravo njemu jer su on i Argentinac to uvježbavali na treningu. Također, na snimci se jasno vidi Brazilčev trk iz pozadine. No, korak ispred njega bio je Suarez te je ipak on zabio pogodak.

https://twitter.com/messi10stats/status/698987738289156098?ref_src=twsrc%5Etfw

“Leo i ja smo to vježbali na treningu, ali je Luis bio bliži i zabio je. Naše prijateljstvo je nabitnije, a ne tko je dao gol”, rekao je Neymar nakon utakmice. O golu se očitovao i trener Luis Enrique. On je odbacio mišljenja pojedinaca kako su tim golom njegovi igrači time ponizili protivnike.

“Nisam bio iznenađen golom. Znao sam da će to napraviti u jednom trenutku kao i to da će to izazvati raspravu”, poručio je Španjolac.