Čini se da bi Halilović mogao prijeći u Werder (a Dinamo ostati bez 1,8 milijuna eura)

Hrvatski reprezentativac prešao je u Barcelonu iz Dinama za deset milijuna eura

FOTO: Screenshot YouTube

Alen Halilović našao se na meti Werdera iz Bremana. Naime kako pišu španjolski mediji njemački klub želi dovesti Barceloninog nogometaša na jednogodišnju posudbu. Skauti osmoplasirane njemačke momčadi nekoliko su puta tijekom ove sezone gledali Halilovića, a vjeruje se da će ponudu poslati na kraju sezone.

https://twitter.com/barcastuff/status/601443705552117760

Dinamo ostaje bez 1,8 milijuna eura

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac prešao je u Barcelonu iz Dinama za deset milijuna eura. Dio je odmah uplaćen dok bi ostatak trebao sjesti na račun kluba onog trenutka kada Halilović počne igrati za prvu momčad. Uz to, prema pisanju 24 sata u ugovoru između dva kluba navodno postoji klauzula prema kojoj bi Dinamo trebao dobiti 1,8 milijuna eura ukoliko bi njihov bivši igrač nastupio u jednoj utakmici do kraja ove godine.

Sada se špekulira da bi ‘modri’ mogli ostati bez tog iznosa ako Halilović zaista prijeđe u Werder. Ofanzivni veznjak je ove ove sezone nastupio u 28 utakmica za Barceloninu B momčad te je postigao četiri pogotka. Dođe li do ovog transfera to i ne bi bilo loše za Halilovića koji bi na ovaj način dobio priliku igrati u jednoj od najjačih liga na svijetu što bi mu moglo dodatno koristiti u daljnjem razvijanju talenta.