Talentirani hrvatski branič Tin Jedvaj dobro se oporavlja od ozljede, a to je dokazao i ovim videom

Jedvaj je već dva mjeseca van terena zbog ozljede butnog mišića

FOTO: screenshot/instagram

Vrlo talentirani 20-godišnji hrvatski branič Tin Jedvaj već je dva mjeseca van terena zbog ozljede butnog mišića, ali dobro se oporavlja i jako brzo će se priključiti treninzima svojeg kluba, njemačkog prvoligaša Bayer Leverkusena. Sada je na Instagramu objavio video u kojem trči po pijesku s porukom “jedan od zadnjih prije povratka”.

Podsjetimo, Hrvatsku je u listopadu ove godine neugodno iznenadila vijest da će Tin Jedvaj zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge propustiti ostatak kalendarske godine. Uz to, prošle zime Jedvaj je prvi puta ozlijedio bedreni mišić na pripremama na Floridi.

Veliki problemi zbog iste noge

Drugi mu je put stradao u srpnju, prije početka nove sezone. Imao je tri mjeseca pauzu, vratio se protiv HSV-a Ivice Olića i Ive Iličevića u prvenstvu, igrao svega pola sata i opet zapao u velike probleme zbog iste noge. Stoga, ne čudi što je prilično dramatično zvučala izjava trenera Bayera Rogera Schmidta koji je kazao: “Jedvajeva ozljeda jako je loša vijest za nas. Kad se tako mladi igrač triput ozlijedi na istome mjestu, onda se mora razmišljati i o nastavku njegove karijere”. No, Jedvaj se ubrzo nakon toga javio i smirio strasti.

Uskoro na travnjacima

“Puno me ljudi zvalo, izjava trenera je malo prenesena u krivom smislu. Karijera mi nije upitna, sve će se riješiti”, jasan je bio Jedvaj.
Loša vijest za Jedvaja je ta što je svoj 20. rođendan, kojeg je proslavio 28. studenog, prošao u znaku ozljede. No, dobra vijest je ta što ćemo ga uskoro gledati na travnjacima.