Talijanski mediji pišu da Brozović na zimu napušta Inter, kao novi klub spominju čak i Barcelonu

Brozović je u Interu u drugom planu kod trenera Roberta Mancinija

Inter Milan's midfielder from Croatia Marcelo Brozovic (back) fights for the ball with Parma's midfielder from Chile Cristobal Jorquera during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Parma at San Siro Stadium in Milan on April 4, 2015. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
FOTO: AFP

Nekoliko velikih europskih klubova navodno je zainteresirano za hrvatskog nogometaša Marcela Brozovića koji bi ove zime mogao napustiti Inter, tvrde talijanski mediji.

Brozović je u drugom planu kod trenera Roberta Mancinija i najčešće ulazi s klupe. Prilično se izglednim stoga čini da će u siječanjskom prijelaznom roku napustiti San Siro, a portal Calciomercato tvrdi da je Inter postavio 15 milijuna eura kao cijenu za hrvatskog veznjaka.

Godinu dana u Interu

U klubu se, međutim, nadaju da će uspjeti izvući i koji milijun više, posebno zato što navodno postoji čitav niz interesenata. Talijanski mediji idu toliko daleko da spominju čak i Barcelonu što djeluje posve nevjerojatno, a Brozovića navodno prate i Chelsea, Arsenal, Everton i Borussia Dortmund.

https://twitter.com/PontapeDeSaida/status/668544967158145024

Najviše je ipak zagrizao, tvrdi Calciomercato, londonski Arsenal koji je Brozovića pokušao dovesti još dok je bio član Dinama. Inter je ipak bio brži i u siječnju ove godine kupio 23-godišnjeg nogometaša za osam milijuna eura, a kako sada stvari stoje, mogao bi na njemu nakon samo godinu dana dobro zaraditi.