Talijanski mediji pišu da Juventus dovodi novog napadača (pa Mandžukić dobiva konkurenciju)

Domenico Berardi smatra se jednim od najtalentiranijih talijanskih nogometaša

 of Italy (C) celebrates with his team-mates Stwefano Sturaro (L) and Davide Zappacosta after scoring during the UEFA Under21 European Championship 2015 football match between Italy and Sweden in Olomouc, Czech Republic on June 18, 2015. / AFP / MICHAL CIZEK
FOTO: AFP

Više medija u Italiji piše da akutalni prvak te zemlje Juventus u svoje redove dovodi Domenica Berardija, napadača Sassuola i igrača koji se smatra jednim od najtalentiranijih talijanskih nogometaša.

Mladi reprezentativac

U prošlosti je Juve već bio djelomični vlasnik Berardija, koji je član talijanske reprezentacije do 21 godine, no Sassuolo je u cijelosti otkupio njegov ugovor.

25 milijuna eura

Portal u Italiji specijaliziran za nogometne transfere Tuttosport objavio je da Juventus ima pravo prvootkupa Berardija za 25 milijuna eura, a igračev menadžer već je potvrdio da je uspostavljen kontakt između Sassuola i Juventusa u vezi transfera.

U Juventus, koji je jako loše započeo sezonu, bi tako vrlo lako mogao stići novi napadač i konkurent Španjolcu Alvaru Morati i hrvatskom reprezentativcu Mariju Mandžukiću.

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić AFP