Toni Kroos bi ipak trebao zaigrati u uzvratnoj utakmici s Juventusom

U momčad Juventusa se nakon duljeg izbivanja s travnjaka vratio Paul Pogba

Real Madrid's German midfielder Toni Kroos (R) falls as he vies with Valencia's Portuguese midfielder Andre Gomes during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Valencia CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 9, 2015.   AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
FOTO: AFP

Toni Kroos ipak bi trebao biti spreman za utakmicu s Juventusom. Naime, nakon što su španjolski mediji objavili da bi njemački reprezentativac mogao propustiti uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv Juventusa, oglasio se i sam nogometaš. On je putem Twiittera poručio kako se upravo vratio s liječničkog pregleda te da nema problema s mišićem.

Podsjetimo u 23. minuti utakmice s Valencijom, njemački reprezentativac je zbog ozljede morao napustiti teren, a Španjolci su objavili kako je njegov nastup u srijedu upitan.

To bi značilo da bi Carlo Ancelotti imao velike probleme jer su od ranije ozlijeđeni Luka Modrić i Karim Benzema, dok su lakše ozljede dobili James Rodriguez i Sergio Ramos.

Povratak Pogbe

Uz sve to, još jedna loša vijest za Real ovaj put došla je iz Torina. Naime, u momčad Juventusa se nakon duljeg izbivanja s travnjaka vratio veznjak Paul Pogba. On se u subotnjoj utakmici protiv Cagliarija upisao u strijelce.


Iako bi Kroos trebao na kraju zaigrati s Jiventusomm, bit će zanimljivo vidjeti kako će izgledati Realova vezna linija, odnosno kome će Ancelotti ukazati povjerenje. Hoće li to biti Khedira, Lucas Silva ili će ponovno Ramos zaigrati u sredini. Puno je otvorenih pitanja na koja ćemo odgovor dobiti za tri dana.