Torcida nakon novog poraza Hajduka upala na teren i vrijeđala igrače

Nemiri nakon pobjede Splita nad Hajdukom u polufinalu Kupa

22.04.2105., Split – Uzvratna utakmica polufinala Kupa hrvatske u nogometu izmedju RNK Split i HNK Hajduk u Parku mladezi. Hajdukovci su dolaskom pred navijace nakon zavrsetka utakmice izazvali zestoke prosvjede i ulazak u teren pojedinih navijaca. Photo:/
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Navijači Hajduka nisu dobro podnijeli poraz svoje momčadi od Splita i ispadanje u polufinalu Kupa. Nakon ispadanja u polufinalu Hrvatskog kupa navijači Hajduka su igračima svoje momčadi uzvikivali “skinite dresove”, a nekoliko njih je ušlo na na teren stadiona Park mladeži, ali je policija spriječila kontakt s igračima.

Po završetku utakmice dio Hajdukovih igrača otišao je do tribina gdje su bili njihovi navijači koji su im uzvikivali “skinite dresove”. Tom prilikom nekoliko je navijača preskočilo zaštitnu ogradu i potrčalo je prema igračima, ali brzo je intervenirala policija. Ona je zaustavila navijače i odvela ih je ispod tribina na drugi dio stadiona.

Bez fizičkog sukoba

Ostatak momčadi Hajduka stajao je na sredini igrališta, a u jednom trenutku nekoliko je navijača preskočilo zaštitinu ogradu i dotrčalo je do igrača, te su ih vrijeđali. No, policija je uspjela spriječiti fizički sukob.

Na sreću, sav sukob je ostao na verbalnoj razini i nije bilo većih problema, no scene su svejedno izgledale vrlo neugodno, a više fotografija tog događaja pogledajte u galeriji.

Neredi nakon utakmice Hajduka i Splita

Nogometaši RNK Splita u srijedu su u uzvratnom dvoboju polufinala na svom stadionu svladali Hajduk sa 1-0, što im je, nakon 1-1 iz prve utakmice, donijelo prvo finale Kupa u povijesti.