Trojica Hrvata nastupila za Fiorentinu (koju je PSG porazio rezultatom 4-2)

Za Fiorentinu su startali Badelj, Rebić i Bagadur

HARRISON, NJ - JULY 21: Ante Rebic #11 of ACF Fiorentina and Serge Aurier #19 of Paris Saint-Germain fight for the ball in the first half during the International Champions Cup at Red Bull Arena on July 21, 2015 in Harrison, New Jersey.   Elsa/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Paulo Sousa imao je težak debi na Fiorentininoj klupi pri čemu je njegova momčad upisala uvjerljiv 4-2 poraz od Paris Saint-Germaina. Dobra vijest za hrvatski nogomet jest nastup čak trojice Hrvata za poraženi sastav.

Milan Badelj (odigrao prvo poluvrijeme), Ante Rebić (do 71. minute) i Ricardo Bagadur (do 55. minute) nastupili su u početnoj postavi momčadi koja je na poluvremenu zaostajala 2-0 i za koju je prvo krasnim udarcem smanjio Joaquin, da bi iz jedanaesterca zabio Giuseppe Rossi smanjivši na konačnih 4-2.

https://www.youtube.com/watch?v=OCKP9JTrM-c

Ibrahimović zadovoljan

“Odigrali smo dobru utakmicu, no tek smo u sredini priprema i još moramo pronaći ritam i poboljšati se za sljedeće dvoboje. Nedostaje nam i nekolicina igrača, ali su ovi koji su nastupili odradili dobar posao”, prokomentirao je ogled Zlatan Ibrahimović, strijelac trećeg gola za francuske prvake.

Prvi gol za PSG postigao je Blaise Matuidi, dok je dvostruki strijelac bio Jean-Kevin Augustin.

Utakmica je odigrana na Red Bull Areni u New Jerseyju.