Tudor je najavio velike stvari u PAOK-u, a cilj je osvajanje prvenstva nakon 30 godina

O prvim dojmovina nakon dolaska u klub progovorio je za klupsku televiziju

FOTO: Screenshot

Bivši trenr Hajduka Igor Tudor u četvrtak je potpisao trogodišnjin ugovor s grčkim PAOK-om. Tako je posato treći hrvatski trener nakon Ivice Horvata i Ćire Blaževića na klupi slavnog kluba. O prvim dojmovina nakon dolaska u klub progovorio je za klupsku televiziju.

Laka odluka

– Odluka o dolasku je bila laka. Ni trenutak nisam trazmišljao. PAOK je veliku klub bogate povijesti i s velikom podrškom navijača. Sretan sam što sam ovdje i jedva čekam da počnem raditi – izjavio je Tudor za klupsku televiziju.

– Sve ću dati od sebe i nadam se da ću sa stručnim stožerom donijeti puno dobrih stvari klubu. Vjerujem da će navijači biti zadovoljni i da ćemo momčad vratiti tamo gdje joj je mjesto i gdje je bila nekad – poručio je Tudor. PAOK je inače posljednji put bio prvak prije 30 godina, točnije u sezoni 1984/1985.

Prošlog tjedna smo, inače, već pisali da bi Tudor mogao postati novi trener solunskog kluba tako da se na kraju ta vijest potvrdila. Bivši trener Hajduka je imao protukandidata u vidu Maurizija Sarrija. No on je preuzeo klupu Napolija pa je tako Tudor postao glavni kandidat za trenera grčkog kluba.