PAOK službeno potvrdio da je Tudor postao njihov novi trener, možda će uskoro igrati protiv Hajduka

PAOK je zadnju sezonu grčkog prvenstva završio na trećem mjestu

FOTO: Screenshot Twitter

Igor Tudor novi je trener PAOK-a nakon što je potpisao trogodišnji ugovor, potvrdio je grčki klub. Podsjetimo, par sati ranije smo javili da bi vrlo brzo definitvno trebalo biti potvrđeno da hrvatski trener Tudor preuzima grčkog prvoligaša PAOK.

S obzirom da će PAOK nastupiti u kvalifikacijama za Europsku ligu, isto kao i Tudorov bivši klub Hajduk, postoji mogućnost da će se hrvatski trener u četvrtom pretkolu vratiti na Poljud, ali kao strateg protivničke momčadi. Naravno, preduvjet za to je da obje momčadi izbore tu fazu natjecanja.

Iako se tada iz kluba još nisu oglasili po tom pitanju, Tudor se već nalazio u Solunu, gdje su ga snimile i kamere, a na fotografiji je viđen u društvu PAOK-ovog sportskog direktora Franka Arnesena.

Imao i protukandidata

Grčki mediji javljaju da će Tudoru na klupi grčkog kluba pomoćnik biti Jurica Vučko. Bivši trener Hajduka trebao bi tako postati još jedan Hrvat koji je vodio PAOK. Prije njega to je uspjelo Miroslavu Blaževiću , koji je Tudoru bio trener u hrvatskoj reprezentaciji. PAOK je inače proteklu zadnju sezonu grčkog prvenstva završio na trećem mjestu.

View this post on Instagram

Igor Tudor new coach of PAOK #paok #tudor #coach #manager #frankarnesen #inpaok

A post shared by inpaok (@inpaok) on

Prošlog tjedna smo već pisali da bi Tudor mogao postati novi trener solunskog PAOK-a tako da se na kraju potvrdila vijest koja se neko vrijeme spominje. Bivši trener Hajduka je imao protukandidata u vidu Maurizija Sarrija. No on je preuzeo klupu Napolija pa je tako Tudor postao glavni kandidat za trenera grčkog kluba.