Turski mediji pišu da bi Slaven Bilić mogao postati trener Fenerbahčea

Isti tvrde da su Fenerbahče ranije odbili Spalletti, Vieira i Kocaman

FOTO: AFP/AFP

Slaven Bilić našao se na popisu kandidata za novog trenera Fenerbahčea, inače Bešiktaševog velikog rivala. Tako barem tvrdi turski Sabah, koji donosi priču prema kojoj je bivši hrvatski izbornik najizgledniji kandidat za klupu drugoplasirane momčadi prvenstva nakon što je klub napustio Ismalil Kurtov. Prema njima, predsjednik kluba Aziza Yildrima navodno je već uspostavio kontakt s Bilićem te su dogovorili razgovor.

Isti tvrde da su klupu Fenerbahčea odbili Luciano Spalletti, Patrick Vieira i Aykut Kocaman pa se vodstvo kluba okrenulo Biliću koji je javno rekao da bi volio ostati u Turskoj. U međuvremenu, britanski mediji javljaju da će Bilić pričekati ponudu za mjesto trenera West Hama.

Oproštaj od Bešiktaša

Podsjetimo, Bilić je prošlog petka pobjedom u zadnjem kolu otišao s klupe Bešiktaša.

– Bio je to lijep način na koji smo završili sezonu. Ponosan sam na svoju momčad i na obavljen posao ovdje, ovaj će klub uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Žao mi je što nismo postali prvaci, dali smo sve od sebe. Nažalost, nije bilo dovoljno. Bio sam sretan što su mi navijači skandirali, lijepo se oprostiti na takav način, ali meni je svaka minuta u ovom klubu bila lijepa – poručio je tada Bilić.

https://www.youtube.com/watch?v=mAAGdXMorog