Turski mediji raspisali su se o interesu Marseillea za Slavena Bilića

Neko vrijeme traju nagađanja da bi iduće sezone mogao završiti na klupi West Hama

Besiktas' Croatian coach Slaven Bilic gestures from the touchline during the UEFA Europa League round of 32 first leg football match between Liverpool and Besiktas at Anfield in Liverpool, northwest England, on February 19, 2015.  AFP PHOTO / OLI SCARFF
FOTO: AFP

Odlični ovosezonski rezultati s nogometašima Beşiktaşa i borba rame uz rame za naslov turskog prvaka sa znatno bogatijima Fenerbahçeom i Galatasarayem učinili su bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije Slavena Bilića iznimno poželjnim trenerom na mnogim europskim adresama, piše net.hr.

Posljednji klub koji je pokazao zanimanje za Bilića, tako barem tvrdi turski dnevnik Sabah, francuski je velikan Marseille. Nekadašnji europski prvak će, po svemu sudeći, na kraju ove sezone raskinuti ugovor sa sadašnjim trenerom Marcelom Bielsom koji nije ispunio očekivanja. Marseille je dobro krenuo u sezonu, ali slabe igre posljednjih tjedana će ga, prilično je izvjesno, ostaviti bez plasmana u Ligu prvaka, a visi mu i Europska liga.

Nasljednik El Loca

Prije pobjede kod slabašnog Metza u prošlom kolu, Marseille je imao četiri poraza u nizu i jasno je da seBielsi ne piše dobro. Sabah tvrdi da je Bilić jedan od kandidata za nasljednika popularnog El Loca, ali hrvatski se stručnjak nema namjere oglašavati o toj temi dok se s Beşiktaşem bori za naslov u Turskoj.

https://www.youtube.com/watch?v=WfHe0FwBBNU

Već neko vrijeme po engleskim medijima traju nagađanja da bi Bilić iduće sezone mogao završiti na klupi West Hama, kluba u kojem je ostavio dubok trag kao igrač. Bivši izbornik Vatrenih to je prokomentirao riječima da ne zna tko širi te glasine i da nije u pregovorima s Čekićarima, piše net.hr.