Tužan kraj za nogometnu legendu. Nakon što je rekao što misli, Francesco Totti izbačen iz momčadi

U obraćanju javnosti Totti je izjavio da nema nikakav odnos sa trenerom

Roma’s forward Francesco Totti (C) celebrates with teamates after scoring a goal during the Italian Serie A football match between AS Roma and Atalanta on April 19, 2015 at the Olympic stadium in Rome. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
FOTO: AFP

Čini se da su do kraja popucale veze između talijanskog prvoligaša Rome i njenog kapetana Francesca Tottija. Nakon što je klupska ikona svijetu objasnila da igra u smanjenoj minutaži jer je to želja trenera Luciana Spallettija, ovaj potonji je reagirao njegovim izbacivanjem iz kadra.

U obraćanju javnosti Totti je izjavio da nema nikakav odnos sa strategom momčadi i zratažio više poštovanja, a dobio upravo suprotno udaljavanjem s nedjeljnog treningapred utakmicu protiv Palerma.

Za utakmicu ne konkurira.

https://www.youtube.com/watch?v=zwsSM6GPQLU

Spalletti je vraćen na trenersku poziciju u klubu nakon otkazivanja suradnje Rudiju Garciji i forma i rezultati momčadi u sporom su uzletu. U posljednje četiri ligaška ogleda Roma je upisala pobjede, a nezadovoljni kapetan pritom je sudjelovao u samo jednoj, i to prvoj u tom nizu, sa samo s 31 minutom akcije.

Do kraja narušen odnos

“Ozljeda je iza mene i ne igram isključivo zbog nekih taktičkih zamisli ternera. Ne mogu više ovako ostati u Romi, boli me biti na klupi. Jasno mi je da u mojim godinama moram igrati manje, ali završavati karijeru na ovaj način je loše za mene kao čovjeka i zbog svega što sam dao Romi. Tražim više poštovanja”, izjavio je Totti u subotu dodavši da se njegov odnos sa Spallettijem svodi samo na pozdrave.

Upitno ostaje hoće li se nakon nedjelje uopće i pozdravljati, jer igrač koji je upisao prvi nastup za klub 1992. godine, a na vrhuncu karijere odbijao europske velikane iz ljubavi prema Romi, više se ne osjeća dijelom kluba čiji je dres, uz onaj reprezentacije Italije, jedini nosio u karijeri.

https://www.youtube.com/watch?v=Y3elcj6Qi1g